Перейти до основного вмісту

Етапи створення сайту

Створення сайту можна розділити на кілька ключових етапів.

1. Складання технічного завдання.

На даному етапі відбувається активна взаємодія з клієнтом, з’ясування технічних вимог до створення сайту, складання проекту розробки.

Cкладається повне технічне завдання по створенню сайту, його концепція, інтерфейс, структура та функціональні вимоги. Після чого клієнт підписує технічне завдання (ТЗ) . Обумовлюється вартість, час на виконання робіт, та після узгодження підписується договір.

2. Дизайн макету сайту.

На даному етапі, враховуючи побажання замовника і його вимоги, відбувається створення майбутнього дизайну сайту, чи обирається готовий шаблон (або тема CMS-системи). Отримавши первинні дані від замовника створюються варіанти оформлення сайту: інтерфейс користувача, меню, головні та внутрішні сторінки, та в разі потреби, контент для їх наповнення, ілюстрації, web-додатки, банери, тощо. При необхідності із замовником узгоджуються додаткові питання.



3. Верстка дизайну макету.

Після створення дизайну проектується графічний макет на web-сторінки. Верстка повинна бути адаптивною, та коректно відображатися в усіх основних браузерах.

4. Додатковий функціонал.

– У випадку використання CMS-системи, модулі сайту підбираються на основі створеного технічного завдання. До створеної верстки додається система управління сайтом.


 До сайту можна додати авторизацію / реєстрацію в особистому кабінеті, дані статистики та аналітики, відправку SMS-інформування клієнтів, різноманітні конструктори, тощо. З додатковим функціоналом для різних видів сайтів можна ознайомитись на цій сторінці.

Коментарі

Популярні публікації