Контент для сайту

Поряд з розробкою і технічною підтримкою сайту не менш важливим є і наповнення Вашого ресурсу контентом: статті, новини, опис послуг або товарів.

Все це, власне, і приваблює до компанії клієнтів.


Можна, звичайно, писати весь матеріал самим. Звичайно, що ніхто краще за Вас не зможе зрозуміти, що буде цікаво Вашим клієнтам, а що ні. А якщо на це немає часу, сил, бажання, або просто не вистачає знань? В такому випадку залучаються копірайтери і рерайтери.

Копірайтинг – це створення рекламної або інформаційної статті на задану тематику. Замовник визначає, про що потрібно написати статтю, викладає своє бачення структури тексту і його змісту, та називає необхідний йому обсяг.

Рерайтинг – це переписування одного конкретного тексту. Припустимо, у Вас є вподобана Вам стаття на будь-яку тематику, і Ви хочете помістити матеріал такого роду на своєму сайті. Як це зробити? Переписати. Ця послуга і називається рерайтинг. Вона передбачає переробку існуючої статті до невпізнання. Замовник в цьому випадку надає автору вихідну статтю, а отримує зовсім іншу, але з тією ж інформацією.



Написаний для Вас текст завжди можна самостійно перевірити на рівень унікальності. Для цього існують спеціалізовані сайти.

Ціни на копірайтинг і рерайтинг зазвичай призначаються за 1000 символів (літери з пробілами). На численних біржах копірайтингу в інтернеті можна зустріти тексти і по 10 гривень і за 1000 грн. Рівень дешевого контенту, як правило, залишає бажати кращого: орфографічні і синтаксичні помилки, використання сумнівних фактів або нецікавий виклад. Залучити такими текстами клієнтів вдасться навряд чи.

Професійний копірайтер повинен бездоганно володіти мовою, вміти створити грамотний і цікавий комерційний текст, та оцінює свої послуги від 25 грн./ за 1000 символів для рерайтингу та від 50 грн./ за 1000 символів для копірайтингу.

Замовити якісний контент для Вашого сайту можна в агенції MEDIOS. Готові статті знаходяться на цій сторінці.

Коментарі

Популярні публікації