Створення інтернет-магазину контенту MEDIOS

Інтернет-магазину контенту бути!

Приблизна дата відкриття : 1 серпня 2020 р.

Вчора ми закінчили бета-тестування новітнього сервісу для придбання статей для вашіх блогів/інтернет-магазинів, сайтів-визітівок, порталів або презентацій чи журналів. Магазин контенту буде вміщувати статті, та організований пошук за категоріями та підкатегоріями, ключовими словами (тегами), або за популярністю та датою редагування в інтернет-магазині.



Для придбання необхідних статей, оберіть категорію/підкатегорію, або використайте інструменти для іншого пошуку, після чого перейдіть на сторінку статті. Практично всі статті в магазині мають 2-мовний тип. Тобто вони можуть буть україномовні, які були переведені професійним перекладачем на російську мову, або мали російськомовний контент та були переведені на українську мову. Ви можете отримати знижку купуючи статтю одразу на 2 мовах.




Чому важливо купувати статтю двома мовами?

Поперше так дешевше, ми робимо величезну знижку на придбання відразу 2 текстів. Також при купівлі двомовного контенту, він відразу буде видалений із магазину контенту. Зверніть увагу на те, що ведення блогу на двох мовах відразу, надає інший статус вашому підприємству, а також через збільшену кількість статей збільшується й ранжування вашого проекту в пошукових системах.


Після обрання необхідної вам статті (контенту), вона автоматично буде занесена до вашого кошика. При першому додаванні, вам необхідно авторизуватися в особистому кабінеті MEDIOS. Або зареєструватися в ньому за цим посиланням. Після авторизації ви зможете поповнити ваш рахунок, та придбати її. Поповнення рахунку можливо на суму еквівалентну вартості статті, або вартісті з урахуванням наявних коштів на балансі особистого рахунку.




Також ви можете поповнити ваш рахунок на 100, 250, 500, 750 та 1000 грн. тощо. Оплату можна здіснювати за допомогою кредитної або дебетної карти. Якщо на вашому рахунку є необхідна сума для придбання статті, натисність на посилання “Оплатити з рахунку”.



Після придбання статті, вона буде розміщена на сторінці “Архів”. Там ви зможете завантажити куплену статтю нажавши на “Завантажити”. Зверніть увагу на те, що попередньо куплений контент також розміщений на цій сторінці. Ви отримуєте індивідуальне посилання на завантаження необхідного контенту і в майбутньому, якщо куплені вами статті не були локально збережені.

Завантаження файлів доступне в архіві RAR. Архівування без паролю.

Якщо ви не знайшли необхідної статті в обраній категорії, будь ласка заповніть форму для замовлення. Вкажіть необхідні дані та ваші контакти при відправці форми. Ми підготуємо необхідний вам контент найближчим часом!



Коментарі

Популярні публікації