Знайдіть вільний білборд у вашому місті за 5 хвилин!

За допомогою інтерактивного сервісу ви зможете знайти вільне місце розташування для вашого білборду, призми, сіті-лайта чи смужки.
Зробимо дизайн, надрукуємо, та розмістимо на вільній площі за 2-3 дні!

Постійно актуальна інформація про наявність вільних площ та кількості їх в системі ви знайдете на сторінці Рекламування та аналіз реклами.

Ми розробили сервіс в якому ви зможете знайти рекламну площу в м. Івано-Франківськ та області. Щоб розпочати, перейдіть на сервіс https://ads.medios.top/

Новий сервіс пошуку рекламних площ в м.Івано-Франківськ і не тільки.

Оберіть населений пункт в меню зліва. Після чого карта в центральній частині сайту обновиться.

Після обрання міста ви вже можете знайти необхідний об’єкт в списку в нижній частині сайту, чи дивитися інформацію на інтерактивній карті. Якщо ви знаєте точну адресу розташування білборду, призми чи іншого об’єкту ви можете застосувати фільтрацію по вулиці, та по адресу (вона буде активна після обирання вулиці).

Після того як вулиця розташування об’єкту була обрана, ви зможете перейти до додаткових фільтрів по типу об’єктів: білборд, призма, сіті-лайт чи смужка тощо, або по формату.

Ви можете вивести тільки вільні білборди, чи тільки зарезервовані призми, чи замовлені змужки, змінюючи параметри пошуку. При обранні одного чи декількох об’єктів розміщення, ви можете отримати їх статус розміщення. Вони будуть зазначені кольорами: червоний (якщо він зайнятий/замовлений), жовтий (зарезервований), білий (вільний для розміщення), та сірий (не продається)

Перейдіть на інші сторінки, якщо об’єктів більше ніж 15

Для замовлення натисніть на Замовити/отримати консультацію, після чого заповніть контактні дані, та ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

Коментарі

Популярні публікації